Tuesday, April 5, 2011

hobby


Nå kjenner eg på eit visst press for å oppdatere bloggen igjen, men kva skal ein skrive om..? Tenker eg heldt fram i same spor som det forrige innlegget. For det siste halvåret har eg utvikla ein hobby som har tatt meir tid og krefter enn mykje anna. Nemleg facebook. Det heile begynte på veg heim fra Peru for eit halvt års tid sidan, når eg sat og tenkte at; søren heller, kvifor snakka eg ikkje meir med perumisjonæren Helge. Hmm, kanskje eg skal sende han ei melding på facebook. Og det gjorde eg. Og dermed var hobbyen igang. Og dersom nokon er usikker på korleis ein slik hobby går føre seg...

send ein mail til ein kjekk gutt.
sjekk om du har fått svar.
sjekk om du har fått svar.
sjekk om du har fått svar.
Oj, det er svar....
lese svaret,
lese svaret ei gong til,
vente litt med å svare,
sende melding,
sjekke om du har fått svar.....


Og slik gjekk halvåret. Meldingane har etter kvart vorte mange. Dersom eg får økonomiske problemer nokon gong, skal eg vurdere å gje det ut som bok. Reknar med at det ville vore like interessant for alle andre som for meg, å lese om dagleglivet til denne Perumisjonæren.

Hobbyen førte til endra facebookstatus, noko som eg fortsatt blir litt overaska over, når eg ser det...

1. april vart hobbyen litt forandra, for da (innimellom andre aktivitetar) gjekk det ut på å sjekke kommentarar og smile (faktisk ganske breitt) over kommentarar. Facebookhobbyen har også ført til ein del spørsmål og oppfordringar i det siste, og det mest vanlege har kanskje vore, "fortell om Helge da.."

Så det skal eg gjere, her er litt info om Helge:
I følge den komande fylkesmannen i Finmark er han ein hunk. Akkurat det har eg ikkje tenkt å si noko meir om, men derimot om korleis Helge er sett gjennom mine rosa brilleglas:

frekk, sarkastisk og ironisk
morosam
klok, gjennomtenkt og reflektert
snill og omsorgsfull
ikkje ein mann av store ord, men ein mann til å stole på
gentlemann (hvertfall enn så lenge..)

Etter den endra facebookstatusen har andre vore meir enn villige til å dele av sin kunnskap om Helge Dgasland. Eg kan jo nemne at utsagnet "dere er så søte" har dukka opp fleire gonger den siste veka. Det er ikkje ofte eg får høyre at eg er søt, så da drar eg den konklusjonen at det må vera Helge som er den søte.

Anna info eg har fått er "du er heldig", "han er ein kjernekar" og "han er ein bra mann"

Og om andre spørsmål som dukkar opp .. kva skjer nå da?... så må nok folk vente i spenning litt til....

3 comments:

Maja said...

Eg vil påstå at DU er søt Anne!

Unknown said...

Enig. Fikk plutselig litt dårlig samvittighet for at jeg ikke nevner det oftere. Søte Anne.

Og det frister også veldig å si, uansett hvor bra han er, at det er da HAN som er den virkelig heldige!

Så det så...

MogA said...

Med forholdsvis korte mellomrom så sitter jeg med et godt smil om munnen og tenker på dere to! Det er bare helt konge!

Når det gjelder dere to, vil jeg si at det er du som er klart søtest, det er det ingen tvil om!

Når jeg leser hvordan du har skrevet så slår det meg, at dere har noe spennende felles. En felles humoristisk måte å uttrykke seg på, eller noe slikt!

Ellers kan jeg bekrefte at Helge både kan være frekk og sarkastisk, men når noen virkelig trenger hjelp, så er det ikke mange som holder ut like lenge som Helge!!

Når det gjelder hvem som har vært heldigst, så skal ikke jeg uttale meg, men at Helge er en kjernekar og at han har vært kjempeheldig er det ingen tvil om!

-andreas-